Previous Next

19 DISEMBER 2023 (SELASA)

PREMIERA HOTEL, KUALA LUMPUR

Sukacita dimaklumkan bahawa pihak KPTM Batu Pahat bersama NAS Education telah mengadakan perbincangan tentang kolaborasi antara kedua - dua belah pihak dalam membangun graduan yang mampu melanjutkan pengajian ke luar negara.

Perbincangan yang turut disertai oleh wakil daripada British Council telah menyentuh isu pembangunan jati diri pelajar untuk belajar ke luar negara serta persediaan menduduki ujian International English Language Testing System (IELTS).

Pengarah KPTM Batu Pahat, Cik Hairunnida binti Mansor juga turut serta dalam perbincangan ini dan seterusnya menandatangani “Letter of Intent” (LOI) di akhir perbincangan tersebut.

Pihak KPTM Batu Pahat berbesar hati untuk bekerjasama lebih jauh bersama Nas Education dan British Council dalam memastikan kemenjadian alumni KPTM Batu Pahat selain membuka lebih banyak peluang graduan kami untuk melanjutkan pengajian ke luar negara. Semoga perancangan yang disusun mampu menemui titik sasaran yang diimpikan.

Polisi & Penafian

Polisi Privasi (PDPA)

Penafian, Keselamatan & Hakcipta

2019 © Hakcipta Terpelihara Kolej Poly-Tech MARA Kampus Batu Pahat

HUBUNGI KAMI

KOLEJ POLY-TECH MARA BATU PAHAT

Lot 55194 (PTD 53869),
Jalan Gading Emas 4,
Taman Gading Emas, Sri Gading,
83300 Batu Pahat, Johor.  

  • dummy 07-4559902

  • dummy 07-4556729

  • FAKS : 07-4559562
  • dummy info.bp@gapps.kptm.edu.my

APLIKASI KEDU2U

Muat turun aplikasi KEDU2U Melalui Apps Store dan Google Play

kedu2u 1 app store logo
Play Store Logo 2

 

BILANGAN PELAWAT

Today17
This month133

1
Online

2024-07-13
Legal Disclaimer, Privacy Policy, Security Policy and Copyright Maintained By : webmaster.bp@gapps.kptm.edu.my Kolej Poly-Tech MARA © 2019. All Rights Reserved.

Search

Notis Operasi Kolej Sanitasi 261021

PELANGGAN / PELAWAT YANG DIHORMATI, MOHON KERJASAMA ANDA UNTUK MENGISI BORANG MAKLUMAT PELANGGAN YANG DISEDIAKAN SUPAYA KAMI DAPAT MEMBERIKAN PERKHIDMATAN YANG LEBIH BAIK KEPADA ANDA. TERIMA KASIH

  button borang maklumat pelanggan 2   button portal pelajar  
Joomla Extensions
Joomla Extensions