SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB KOLEJ POLYTECH MARA
KAMPUS CAWANGAN BATU PAHAT

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Kolej Poly-Tech Mara Batu Pahat (KPTMBP) adalah sebuah institusi pendidikan tinggi yang komited dalam pembentukan generasi cemerlang ke arah pencapaian potensi diri secara optimum yang berteraskan visi dan misi KPTM dan MARA.

KPTMBP menawarkan program-program pengajian seperti Teknologi Maklumat, Sistem Rangkaian Komputer, Rekabentuk Grafik Komputer dan Pengurusan Sumber Manusia yang berdaya saing dan relevan mengikut keperluan industri negara dan dunia. Program-program ini dibangunkan bersesuaian sebagai pemacu individu, samada untuk meningkatkan kebolehan, kemahiran dan kredibiliti demi menempa kejayaan di peringkat pengajian yang lebih tinggi mahupun di alam pekerjaan. Penghasilan graduan berkualiti dalam bidang-bidang ini dapat memastikan keperluaan sumber manusia yang berdaya saing dan kemahiran insaniah yang seimbang dilahirkan.

Saya mengucapkan setinggi penghargaan dan tahniah kepada seluruh warga kerja KPTM Batu Pahat di atas pengiktitrafan SIRIM ISO 9001:2015 dan kejayaan penarafan lima (5) bintang MyQuest Award for College Based Category untuk tahun 2018/2019. Semoga pengiktirafan seperti ini akan menjadikan KPTMBP sebagai institusi contoh dan menjadi pilihan kepada pelajar untuk mencungkil potensi dan kebolahan dalam akademik mahupun ko-kurikulum.

Justeru, KPTMBP akan sentiasa berusaha memberikan perkhidmatan yang terbaik bagi memastikan pelajar dan graduan yang dilahirkan mampu bersaing secara glokal.

Gemilang KPTM Batu Pahat!

                   00240 Hairunnida  

 

Cik Hairunnida Binti Mansor
Pengarah
KPTM Batu Pahat

Polisi & Penafian

Polisi Privasi (PDPA)

Penafian, Keselamatan & Hakcipta

2019 © Hakcipta Terpelihara Kolej Poly-Tech MARA Kampus Batu Pahat

HUBUNGI KAMI

KOLEJ POLY-TECH MARA BATU PAHAT

Lot 55194 (PTD 53869),
Jalan Gading Emas 4,
Taman Gading Emas, Sri Gading,
83300 Batu Pahat, Johor.  

  • dummy 07-4559902

  • dummy 07-4556729

  • FAKS : 07-4559562
  • dummy info.bp@gapps.kptm.edu.my

APLIKASI KEDU2U

Muat turun aplikasi KEDU2U Melalui Apps Store dan Google Play

kedu2u 1 app store logo
Play Store Logo 2

 

Legal Disclaimer, Privacy Policy, Security Policy and Copyright Maintained By : webmaster.bp@gapps.kptm.edu.my Kolej Poly-Tech MARA © 2019. All Rights Reserved.

Search

Joomla Extensions
Joomla Extensions