AKTIVITI SUKAN DAN REKREASI

Unit kokurikulum bertanggungjawab untuk merancang dan melaksanakan aktiviti kokurikulum para pelajar. Unit ini menyelia para pelajar melalui Kelab Pelajar dan Majlis Perwakilan Pelajar dalam perjalanan aktiviti pelajar di dalam dan luar kampus. Kelulusan aktiviti pelajar yang memerlukan belanjawan melebihi RM3,000 ditentukan oleh jawatankuasa (ATAP) di mana mesyuarat diadakan sekurang-kurangnya dua kali sebulan sementara belanjawan aktiviti di bawah kos RM3,000 hanya akan diluluskan oleh Pengerusi ATAP. Walau bagaimanapun, pelajar mestilah menyerahkan kertas kerja kepada Jabatan Pengurusan Pelajar selewat-lewatnya sebulan sebelum aktiviti bermula.

Unit ini menawarkan perkhidmatan seperti:

  • Pendaftaran kelab dan persatuan
  • Khidmat nasihat dalam perlaksanaan aktiviti
  • Koordinasi aktiviti

KPTM senantiasa komited dalam menyokong gaya hidup sihat dalam pembangunan semangat kesukanan di kalangan pelajar dan staf. Oleh itu KPTM menyediakan kemudahan untuk pelajar dan staf dalam melakukan aktiviti rekreasi, latihan persiapan dan pengurusan pertandingan.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Polisi & Penafian

Polisi Privasi (PDPA)

Penafian, Keselamatan & Hakcipta

2019 © Hakcipta Terpelihara Kolej Poly-Tech MARA Kampus Batu Pahat

HUBUNGI KAMI

KOLEJ POLY-TECH MARA BATU PAHAT
DK247-01 (J) LOT 55194 (PTD 53869),
JALAN GADING EMAS 4, TAMAN GADING EMAS,
SERI GADING,
83300 BATU PAHAT, JOHOR.  

  • dummy 07-4559902

  • dummy 07-4556729

  • FAKS : 07-4559562
  • dummy info.bp@gapps.kptm.edu.my

iso

Legal Disclaimer, Privacy Policy, Security Policy and Copyright Maintained By : webmaster.bp@gapps.kptm.edu.my Kolej Poly-Tech MARA © 2019. All Rights Reserved.

Search

Joomla Extensions
Joomla Extensions